Blog

Személyi nyomkövetés kényelmes 2G órával a biztonságért!

2020.08.18 09:12
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Személyi nyomkövetés kényelmes 2G órával a biztonságért!

Védd meg szeretteidet vagy magadat a Trackimo 2G órával. A Trackimo Watch 2G karóra és helymeghatározó egyben, sőt, vészjelzés leadására is alkalmas eszköz

A pozíció meghatározása a Globális Helymeghatározó Rendszeren és vezeték nélküli hálózatokon keresztül történik.

A személyi nyomkövetés nem is lehetne egyszerűbb

 

Ez világszerte elérhető technológia (kivéve Japán/Dél-Korea – ahol nem használható a készülék).
Az eszköz ingyenes Android és az iOS alkalmazással köthető össze, mellyel monitorozható az útvonal és a figyelmeztetések/riasztások.
A Trackimo Watch 2G mindig tájékoztat a szeretteid aktuális helyzetéről. Vészjelzés leadására is alkalmas.

Kinek ajánljuk a személyi nyomkövetést?

Mindenkinek, aki szeretne egy olyan órát, ami védelmi funkciót is ellát, elsősorban személyi nyomkövetésre/SOS vészjelzés leadására.

Ha szereted a karórákat, nem zavar azok viselése, és/vagy:
-Olyan tevékenységet végzel, aminél jól jöhet egy nyomkövető/vészjelző és egyben a pontos időt is mindig könnyen megnézheted. Kalandvágyó életvitelt kedvelőknek is, hogy probléma esetén vészjelzést tudjanak leadni az őket féltő személyek irányába.
-Ha félted szeretteidet, gyermekeidet, szüleidet, ezért szeretnéd, ha a Trackimo biztonságot nyújtana Nekik.

Különösen ajánlott tini gyermekeknek (azonnali vészjelzés leadására), idősödő/demenciával rendelkező szülőknek (Alzheimer, Parkinson kórok esetén is), hogy sose tévesszük őket szem elől.

Személyi nyomkövetés szabadtéri aktivitáshoz

 

Védd meg magadat, szeretteidet, értékeidet akár túra és bringázás, vagy egy vagány motoros kirándulás közben is.

Ne legyen a nyár unalmas! Ebben az évszakban számos szórakoztató tevékenységet végezhetünk.

Néhányan a strandot élvezik a melegben, hogy hűsíteni tudják magukat, míg mások inkább az ösvényeket választják túrázáshoz, vagy kerékpároznak, motoroznak.

De miért is érdemes kimozdulni a természetbe? Az Exeteri Egyetem új tanulmánya szerint, akik legalább heti 2 órát töltenek kint a szabadban, azok sokkal valószínűbb, hogy egészségesek maradnak és mentálisan kiegyensúlyozottabbak.

A szabadtéri tevékenységek izgalmasak lehetnek, de egyben veszélyt is hordozhatnak, ezért nagyon fontos a gondos tervezés is a program előtt. A Trackimo itt sem hagyhat cserben minket: követi az útvonalunkat és probléma esetén vészjelzést adhatunk le vele. Nem kell mást tennünk, csak összekötni az eszközt egy családtagunk vagy barátunk számítógépével/telefonjával, aki így azonnal megtalálhat minket és a segítségünkre siethet. A nyomkövető különösen jól jöhet még a biciklink, motorkerékpárunk, és - a gyermekes kiruccanások során is - a kicsik védelméhez.

 

Személyi nyomkövetés beltéri viselethez

 

A biztosítók adatai szerint a háztartási balesetek az összes baleset 40%-át teszik ki (míg 60% általában sportolás, kerékpározással, motorkerékpárral, és egyéb közlekedési eszközzel történik). Leggyakoribbak az otthoni sérülések közül: leesés lépcsőről/létráról és kerti balesetek csonttöréseket okozva (gyermekek esetén különösen kartörések), forrázások.

Az idősödő családtagokra vagy a gyermekekre kiemelten fontos odafigyelni, de a dolgozó életvitel mellett ez nem kivitelezhető egyszerűen. Ebben segít a személyi nyomkövetés. Az anyukánk szeret kertészkedni, vagy gyermekünk a ház körül rollerezni? Nem kell magukkal vinniük az okostelefonjukat, melyek zavarhatják őket ezekben a tevékenységekben, a személyi nyomkövetővel csak egy gombnyomás és máris értesíteni tudnak bennünk, ha bármi baj adódna.

 

Ezen felül mindig elsődleges a háztartási balesetek megelőzésére odafigyelni! Ehhez néhány szempont:

  • Ne kapkodjunk, és ha úgy érezzük, hogy egyedül valamit nem tudunk megcsinálni, inkább kérjünk segítséget!
  • Gyermekünk előtt sose hagyjunk szúró, vegyi, gyújtásra, felmászásra alkalmas eszközöket, és már egészen kicsi koruktól tanítsuk meg őket arra, hogy ezek kerülendőek az ő részükre, illetve ha baj történne, akkor hogyan tudnak segítséget kérni. A gyermekek sportolásához mindig álljanak rendelkezésre védőeszközök!
  • Ne hagyjuk szanaszét a kerti szerszámokat. Ezek szokták a legtöbb kerti balesetet okozni! Itt is mindig figyeljünk a védőfelszerelésekre és megfelelő minőségű eszközöket használjunk (pl. gumikesztyű, strapabíró kerti cipő, stabil létra).
  • Fiatal és idősebb szeretteinknek úgy alakítsuk ki a belső teret, hogy minél kevesebb legyen az esés, botlás esélye. Minden legyen jól látható és csúszásmentes.

 

További információért keress bennünket:

info@trackimo.hu 

06-1-408-8949 ☎

Webáruház készítés
simplepay_hu