Készülék autós töltővel

Vélemény írása a termékről

Mindig is szeretett volna egy hordozható nyomkövetőt, melyet autójában is használhat, de eddig nem talált megfelelőt? A Trackimo eszköz ebben az esetben ideális választás lehet!

A Trackimo egy tömör, könnyű és vízálló készülék, mely hosszan tartó akkumulátorral van felszerelve és az egész világon használható.
Az autósok számára autós töltővel is megvásárolható Trackimo eszköz a modern nyomkövetés leghatékonyabb eszköze. A készülék remek alternatív olyan kocsikba is, melyek még nem lettek GPS modullal felszerelve. Kicsi, kompakt és tulajdonképpen bárhol elhelyezheti autójában, ugyanolyan hatékony, mint egy beépített, több százezer forintos GPS modul, melyet az új kocsikba szoktak szerelni.
Az autós töltőnek köszönhetően az eszközt járművében bármikor feltöltheti és széles körben használhatja egyéb célokra is! A kiegészítőknek köszönhetően a Trackimo elhelyezhető egy farmeren, hátizsákban, táskában, nyakörvön, biciklin, stb., így biztonságban tudhatja szeretteit és értékeit a nap 24 órájában.
A mobilos alkalmazás segítségével bármikor lekérheti az eszköz helyzetét, a hozzáférés pedig gyors és egyszerű. A Trackimo a legmegfizethetőbb eszközök közé tartozik jelenleg a piacon, mind az eszköz költségét, mind a szolgáltatás díját tekintve.
A Trackimo segít Önnek, hogy ellenőrzés alatt tarthasson mindent és mindenkit, akit szeretne megóvni.

Próbálja ki Ön is!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés