Miért hiszünk a Trackimoban? A Trackimo Hungary célja segítséget nyújtani a vásárlóinak abban, hogy féltett értékeiket (nyomkövetés), szeretett családtagjaikat, ismerőseiket (vészjelzést leadó gomb),

Miért hiszünk a Trackimoban?

A Trackimo Hungary célja segítséget nyújtani a vásárlóinak abban, hogy féltett értékeiket (nyomkövetés), szeretett családtagjaikat, ismerőseiket (vészjelzést leadó gomb), házi kedvenceiket (terület elhagyási riasztás) biztonságban tudhassák. Nem rejtett titkunk az sem, hogy kiemelten fontosnak találjuk a baleset-megelőzést, melynek az egyik leggyakoribb oka a gyorshajtás. A Trackimo készülék egy olyan hasznos kis eszköz, mely akár életet is menthet, direkt és indirekt módon. Az SOS gomb/pánikgomb megnyomásával azonnal jelezni tudjuk szeretteinknek, ha baj van, és vezetés közben is kontroll alatt tud tartani minket a sebességtúllépést mérő funkció, így a gyorshajtás visszaszorítható.

Örömünkre szolgál, ha segíteni tudunk!

A Trackimo készülékeket 1 éves, 3 éves és élethosszig tartó szolgáltatási díjjal árusítjuk. Előbbiek lejárta esetén nálunk további előfizetések is könnyen, gyorsan megvásárolhatóak.

Mániánk minden, ami nyomkövetés és baleset-megelőzés. További információkért és tanácsadásért hívjon minket vagy írjon nekünk.

 

Szolgáltató adatai:
Cégnév: Auto Safety Hungary Kft
Szolgáltató székhelye: 1119, Budapest, Nándorfejérvári út 42-44.
Szolgáltató telephelye: 4400, Nyíregyháza, Kállói út 16.
Cégjegyzékszám: 01-09-947743
Adószám: 22985929-2-43
Elérhetőség: info@trackimo.hu
Szolgáltató telefonszáma: 06-1-408-8949
Weboldal: https://www.trackimo.huhttps://www.facebook.com/trackimo.hu

Webáruház készítés
simplepay_hu