Blog

Motor nyomkövetővel megelőzheted a lopásokat!

2020.08.28 11:27
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Motor nyomkövetővel megelőzheted a lopásokat!

Egy motorkerékpárt pillanatok alatt el lehet lopni, észre sem vesszük és már lehet el is szállították a féltett járművünket a tolvajok, akár egy kisteherautóba rejtve. 

A Trackimo valós idejű GPS nyomkövető megoldást kínál üzleti és személyes használatra is.

A legtöbb lopott járművet Kelet-Európába viszik, ezért is ellenőrzik gyakran a trélereseket, vagy ideiglenes, próbarendszámmal közlekedőket. A Trackimo GPS nyomkövetővel bárhol, bármikor megtekintheted a motorkerékpárod helyzetét. Az ellopott motorkerékpárok 41%-a soha nem kerül elő. Ne legyél ennek a szomorú statisztikának a része! Nyugodj meg, ha ellopnák a motorodat, a Trackimo megtalálja.

 

Bármikor megfigyelheted a motorkerékpár váratlan mozgását egy GPS nyomkövető segítségével, amely lehetővé teszi, hogy telefonos alkalmazás vagy számítógép segítségével védd meg bármely értékedet. Sőt, a Trackimo riasztást is tud küldeni, ha azt érzékeli, hogy az érték mozgásba kezdett.

 

Motor nyomkövető, miért válaszd?

 

 • Robogós futárszolgálat üzemeltetésekor segít a diszpécsereknek nyomon követni munkatársakat, ami viszont sokkal jobb ügyfélszolgálathoz vezet – a csomag útja bármikor látható. Gyorsabb, hatékonyabb a szállítás, ha riportokat készítünk folyamatosan fejleszthető a kiszállításunk.
 • A geofencing funkciók lehetővé teszik legfeljebb 5 zóna hozzáadását, ahol a motorkerékpár tartózkodni szokott, vagy ahová nem engedélyezett, hogy belépjen.
 • Az, hogy élőben követheted a motorkerékpárod, védelmet nyújt a lopások ellen, és csökkenti a biztosítási költségeket a jövőben.
 • Ha a kijelölt kerékpár illetéktelen területen tartózkodik, e-mailben vagy SMS-ben értesítéseket kaphatsz a helyről és a mozgásról.
 • Ha a nyomkövető kimegy a kijelölt zónából, három kapcsolattartó figyelmeztethető, hogy segítsen nyomon követni motorkerékpárt.
 • A flotta vezetői és a járművezetők pontosan meghatározhatják eszközeik pontos helyét, és megtehetik a szükséges intézkedéseket a motorkerékpárok gyors és biztonságos hazatalálása érdekében.

 

A motor nyomkövető Trackimo 24 órás felügyeletet és védelmet nyújt:

 • Geofence (terület elhagyási) riasztások
 • Valós idejű követés
 • Világszerte a legtöbb országban elérhető lefedettség
 • Részletes jelentés
 • Egy fő adminisztrációs fiók, melyben több eszköz követhető

 

Biztosan nem akarod, hogy a motorkerékpárodnak ilyen vége legyen!

 • Továbbértékesítik. Ez az új vevőnek is kellemetlen, mert ha kiderül, hogy a jármű lopott, visszakerül az eredeti tulajdonosához, és a kárát az új ex-tulajnak senki nem fizeti meg. Mindig legyünk körültekintőek vásárlás előtt!
 • Eladják alkatrészenként, így ne is számítsunk arra, hogy a jármű eredeti minőségében valaha visszakerül hozzánk.

 

A GPS motor nyomkövetővel felszerelt járművek 99%-a megtalálható.

 

Kezdd el a motorkerékpár nyomon követését 2 egyszerű lépésben:

A Trackimo GPS nyomkövető motorkerékpárokhoz 1 év GSM-mobilszolgáltatással van előre feltöltve, ezzel megtakarítva a gondot a szolgáltató megtalálásához - a SIM-kártya benne van a termékben, és a nyomkövető azonnal működik.

 

1

Aktiváld Trackimo GPS-nyomkövető készüléked úgy, hogy regisztráld az eszközt a weboldalunkon, iOS vagy az Android alkalmazásban.

 

2

Csatlakoztasd a Trackimo GPS nyomkövető eszközt a motorkerékpár akkumulátorához. 5 perc múlva a készülék aktív, te pedig nyugodt lehetsz, tudva, hogy 24/7-ben nyomon követheted a járműved.

 

A motor nyomkövetés mellett ezek a megoldások is növelhetik a biztonságot:

 • Amikor csak tudjuk, biztonságos helyen tároljuk a motort.
 • A saját kormányzáron túl mechanikai védelem: féktárcsazár.
 • Elektronikus védelem: riasztó, indításgátló megoldások.

 

Rendőri tanácsok alapján: minél láthatóbb és minél több módszerrel védjük a motort, így valószínű, hogy a tolvajok az egyszerűbb eseteket választják. Kerékpárhoz, autóhoz itt találhatsz tippeket: Trackimo blog.

 

További információért keress bennünket:

info@trackimo.hu 

06-1-408-8949 ☎

Webáruház készítés
simplepay_hu