Blog

GPS nyomkövető havidíjmentesen

2020.08.28 11:27
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
GPS nyomkövető havidíjmentesen

A Trackimo® egy intelligens, GPS-GSM apró eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megtaláld és nyomon követhesd értékes dolgaidat, pontosan láthasd, hogy azok hol vannak. Automatikusan riaszt, amikor problémát érzékel.

Néhány ok, amiért érdemes a Trackimo-t választani más GPS-eszközökkel szemben:

 

GPS nyomkövető  havidíjmentesen érhető el az 1. évben, és akár azután is:

 

 • Ingyenes GPS szolgáltatás az első évben - Csak havi 1916 Ft a további meghosszabbítás a GPS-hez, ami 1 évre újból megújítható. Ennek a nyomkövető eszköznek a legalacsonyabb a havi szolgáltatási költsége világszerte. A havi szolgáltatási díjban kifizetésre kerül a világszerte használható SIM-kártya, mely a GSM hálózat segítségével jelenti a készülék valós idejű helymeghatározását.
 • Nyomkövetés bárhol - A Trackimo eszközök webes vagy okostelefonos alkalmazáson keresztül követhetőek: bárhol, ahol a világon, ahol létezik GSM mobil vétel.
 • Ingyenes Android- és iPhone-alkalmazások - nem kell külön fizetni, hogy megtudd, hol van a készülék.
 • SOS gomb - Az SOS gomb egyetlen megnyomással a helyszínre pontosan adhat le vészhívást alkalmazás értesítésekkel, e-mailben, push üzenetben vagy SMS útján.
 • Valós idejű nyomon követés - A GPS és a GSM pontos pillanatnyi helyzetet mutat és az egyéves előzményekig ment.
 • Intelligens riasztások - Felhasználói figyelmeztetések szöveges, e-mailes és alkalmazásbeli értesítések állíthatóak be a helyváltoztatásról, a személyre szabott sebességtúllépésekről, valamint a hirtelen mozgásról vagy ütközésről.

A GPS nyomkövető tartalmazza az 1 éves havidíjat, ezért neked ezzel nem kell bajlódni, később ugye 1 éves intervallumra tudod a szolgáltatást meghosszabbítani kedvező díjért, de ha egyáltalán nem akarsz vesződni ezzel, akkor választhatsz a kezdeti vásárláskor más megoldást is: élethosszig tartó szolgáltatást.

 

Pár érv, amiért megéri  a Trackimot választanod:

 • Gyakran utazók számára egy praktikus termék bőrönd és egyéb értékek védelméhez. Ha gyakran úton vagy, sok kellemetlenségtől óvhat meg a Trackimo. Vészjelzést is le tudsz adni vele, ha bajba keverednél.
 • Világszerte szinte mindenhol lefedettséggel bír, és minden világutazó számára elengedhetetlen.
 • Az utazók poggyászuk nyomon követésére vagy otthoni dolgok nyomon követésére is használják, amíg távol vannak.
 • A folyton mozgásban lévő embereknek sokkal nagyobb esélyük van elveszíteni a dolgaikat, mert a tulajdonra fordított figyelem korlátozott az utazással kapcsolatos gondok, kapkodások miatt.
 • Remek ajándékozási eszköz is egyben. A Trackimo olyan ajándék lehet, ami egyedi, valami új és egyben hasznos, hogy meglepd a kedvesedet, szüleidet, barátaidat.
 • A roaming szolgáltatás egy évre előre fel van töltve, nincs szükség beállításra, az eszköz azonnal működik miután kivetted a dobozból.
 • Jelenleg a Trackimot nagyon sikeresen, nagy kereslettel értékesíti a KLM, az Emirates, a Singapore Air, a Dragon Air és még sok más légitársaság.
 • Utazáson túl kitűnően használható macska nyomkövetőként, kutya nyomkövetőként, gyermek nyomkövetőként, senior nyomkövetőként (vagy óraként is rendelhető), autó nyomkövetőként, egy szóval személyek és tárgyak védelméhez egyaránt multifunkcionálisan használhatod, akkor és ott, amikor és amire szükséged van. További részleteket itt találhatsz: Trackimo blog.

 

 

Bár az olcsóbb nyomkövetők teljes szolgáltatási díjak nélkül megvásárolhatóak, azokból az adatokat csak utólag lehet kinyerni, ezért valós idejű nyomkövetésre nem alkalmasak. A SIM-kártyák lehetővé teszik a helyátvitelt, az audióadatok küldését és a parancsok fogadását az audió és más speciális funkciók bekapcsolásához. Azért szükséges távszolgáltatás a nyomkövetéshez, mert a GPS-pozíciókat külön készülékre küldi, hogy azok valós időben megtekinthetőek legyenek a térképen. 

 

Mit vegyél figyelembe, amikor nyomkövetőt választasz?

Vedd figyelembe ezt az 5 dolgot, mielőtt GPS nyomkövetőt vásárolsz:

 

 • Valós idejű nyomkövetés:

Nyomon tudod követni valós időben szeretteidet, értékeidet?

Ha nem, akkor nem láthatod az aktuális pozícióikat, így a lopást sem tudod megfékezni.

 • Akkumulátor élettartam:

Milyen gyakran fogod használni a nyomkövetőt?

 • Méret és súly:

Házi állat nyomkövetése esetén: A nyomkövető illeszkedik kedvenced méretéhez és fajtájához?

 • Vízálló:

A készülék vízálló?

 • A GPS nyomkövető eszköz további jellemzői

Van rajta SOS gomb? Cserélhető az akkumulátor benne? Milyen kiegészítők vásárolhatóak hozzá?

 

A GPS nyomkövető havidíjmentesen hogyan érhető el?

 

További információért keress bennünket:

info@trackimo.hu 

06-1-408-8949 ☎

Webáruház készítés
simplepay_hu