Blog

GPS nyakörvvel nincs több eltűnt cica, kutya!

2020.09.03 11:26
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
GPS nyakörvvel nincs több eltűnt cica, kutya!

A házi kedvencek helyének és tevékenységének nyomon követésében segítenek a GPS nyomkövetők, melyek nyakörvekre helyezhetőek, hogy a kutyád vagy cicád biztonságban legyen és egészséges maradjon. Tudd meg, hogy hogyan segíthetnek a GPS nyakörvek, és miket kell tudniuk ahhoz, hogy megóvják kedvencedet!

Mi a GPS nyakörv?

A Trackimo könnyen a saját meglévő nyakörvre helyezhető, mivel többfunkciós (személy, jármű, értékek nyomkövetésre is alkalmas), ezért teljesen szabadon le is vehető: Akkor és ott tudjuk használni, amikor szükségünk van rá!

Sokszor meg sem tudjuk fogalmazni, hogy mennyi boldogságot hoznak szőrös barátaink az életünkbe. Emiatt is kötelességünknek érezzük, hogy boldogak, egészségesek legyenek, és biztonságban tudhassuk őket. Bár az állatorvosi vizsgálatoknak rendszeresnek kell lenniük (Kutyák: óriás fajták 6-7 éves koruktól, a közepesek 8-9, a kicsi 10-12 éves koruktól idősödőek. Macskák: 10 éves koruktól idősödőek. Ennek a kornak az elérésig évente minimum egyszeri szűrés javasolt, efelett minimum 6 havonta). A biztonság érdekében a technológia is kulcsfontosságú szerepet játszhat a négylábúak biztonságában. A GPS-nyakörv célja a kis kedvenc aktivitásának, tartózkodási helyének nyomon követése. A Trackimo webalapú felülten és Android vagy iOS applikáción is monitorozható.

 

Miért hasznos egy GPS nyakörv?

Segít megtalálni házi kedvencünket GPS-en keresztül, monitorozhatjuk a mozgását, azt, ha elhagyná a megszokott területét.

Kutyák:

Bár a microchip kötelező kutyák esetén, de leolvasó és állatorvos is szükséges lehet ahhoz, hogy kiderítsék, hogy kié a talált állat. Ezzel ellentétben a Trackimo napokig, az eszköz lemérüléséig képes mutatni az állat útvonalát, hogy azonnal megcsíphessük őt. Terület elhagyási riasztást is be tudunk állítani, hogy azonnal riasztást kapjunk, ha az állat a megszokott területén kívülre merészkedne.

Ez sokszor akár életet is menthet!

A tűzijátékok következtében számos kutya szokott elveszni, de erős hanghatásra hirtelen bármikor sor kerülhet, akármennyire is figyelünk, a kutyusunk megijedhet, elrohanhat. Előfordul időnként az is, hogy minden igyekezetünk ellenére véletlenül nyitva felejtjük a kaput, vagy annyi résre nyitjuk, amin a kutyus szinte azonnal menekülő utat talál… 1-2 órára kell elszaladnunk otthonról, de épp akkor vonul át egy vihar az udvarunk felett? Aggódva érünk haza? Véget vethetünk ennek!

A tűzijátékok, viharok, hangos zajok kiszámíthatatlanok, ismeretlenek a kutya számára, felborítják a kutyák érzékeny hallási érzékeit, különösen, ha hirtelen villanások és égő szagok kísérik, amik ijesztőek a kutya számára.

A tűzijátékok hatása jól ismert, és a menekülés túlélési ösztön a kutyáknál. Az országos statisztikák szerint az elveszett háziállatok csak 14%-a kerül vissza ilyenkor a gazdáikhoz. Tehát győződjünk meg róla, főleg ha a kutyánk félős vagy szökős, hogy ilyenkor is GPS nyomkövető eszközt viseljen, hogy megakadályozzuk a kutya elvesztését, és így azt, hogy ne találjon haza vagy egészségkárosodást szenvedjen az utakon csatangolás közben.

A Trackimo GPS nyomkövetővel kutyája biztonsága nem megfizethetetlen. Minden harmadik háziállat eltéved valamikor, és bár GPS-nyomkövető nélkül is megtalálja elveszett kedvencét, de a szorongás, az idegeskedés elkerüléséhez érdemes lehet egy nyomkövetőbe fektetni. Ha megtörtént a baj: elszalad és eltűnik a kedvenced, biztosan azt kívánod, bárcsak lenne egy GPS-nyomkövetőd, amellyel könnyedén megtalálhatod a szeretett lényt, így megvéded őt, és megmentheted magadat is a stressztől.

Cicák:

Kiengeded a napi sétára a cicádat az udvarra és félsz, hogy nem ér haza, kiszökik a kerítésen? Olvasd el itt, hogy mit tehetsz ez ellen. A Trackimo ezért is hasznos lehet a számodra.

 

Mit tehetsz még, hogy megelőzd az eltűnést, baleseteket?

 • Építs szökésmentes kerítést. Részletes leírást itt találsz kutyáknak, cicáknak.
 • Sétáltatáskor megfelelően helyezzük fel a pórázt, hámot, és tartsunk be néhány sétáltatási szabályt: A hámot mindig úgy kell felhelyezni, hogy 4 ujjunk férjen közé a has alatti heveder között. A kutya hátán a hám alá tudjuk becsúsztatni a tenyerünket. A pórázt úgy helyezzük fel, hogy ha az állat megijedne se tudja kihúzni a fejét belőle, de ne túl szorosra vegyük, ami már fojtó, általában 2 ujjunk férjen közé.
 • Nyugtalan állapotban ne induljunk sétálni. A kapun nekünk kell először kimenni és bejönni, és ölbe se vegyük fel ilyenkor kedvenceinket. Nekünk kell a tempót diktálni, ha a kutya húz, vezet minket, akkor nem tudja, hogy mi vagyunk a “falkavezérek”. A fegyelmezett, láb melletti sétáltatáskor jutalmazzuk őket. Tudnia kell házi kedvencünknek, hogy mi szabjuk a szabályokat, és a helyzetekre az utasításaink szerint cselekedjenek.

A sétáltatás megszoktatásáról itt olvashatsz: macska sétáltatás.

 • Zaj vagy fényhatásoknál ne simogassuk, babusgassuk az állatot. Legyünk nyugodtak, higgadtak, határozottak. Ilyen eseményekkor érdemes biztonságos helyre vinni őt, akár a fekhelyét is áthelyezni oda. Játékkal, feladatokkal próbálhatjuk elterelni a figyelmét. Próbálhatunk rádiót, tévét is hallgattatni vele. Ha a kutya rosszul van, azonnal forduljunk orvoshoz: kék nyálkahártya, légzési zavar/légszomj, koordinációs zavar /inaktivitás/ájulás, stresszes/sokkos állapot, kontrollálhatatlan remegés. Ha a kutya szívbetegségben szenved vagy szívroham gyanúja van, az orvosunktól kapott Kardamin vagy Corvalol cseppet használhatjuk az ajánlott dózisban, illetve azonnal szállítsuk őt orvoshoz.

 

Miket tud a Trackimo?

A Trackimo egy okos módja a helymeghatározásnak, egyedülálló tulajdonságai biztosítják, hogy kedvenceid védve legyenek. Lehetővé teszi azt is, hogy végtelen számú háziállatot követhess nyomon egyetlen fiókban (több eszközt vásárol és csatlakoztass).

 • Intelligens riasztások

Azonnal értesítést kapsz SMS-ben vagy e-mailben, amikor kedvenced elhagyja a „biztonságos zónát”.

 • Geofencing

Azoknak a háziállattartóknak, akik aggódnak amiatt, hogy szőrös szeretteik ellógnak a lakhelyükről, geokerítés (terület elhagyási riasztás) állítható be meghatározott paramétereken belül.

 • Világszerte lefedettség

A Trackimo nyomon követhető weben vagy okostelefonon keresztül világszerte, ahol létezik GSM mobil vétel.

 • Valós idejű követés

Valós idejű nyomon követheted kedvenced útját és helyét.

 • Hosszú akkumulátor-élettartam

Akár több napos újratöltés nélkül.

 • Különleges tartozéktasak

Bármely méretű kutya pórázhoz, nyakörvhöz rögzíthető. Könnyen eltávolítható a nyomkövető a töltéshez.

 • Kicsi és diszkrét

A kedvence maximális kényelmének biztosítása érdekében a Trackimo kialakítása rendkívül kicsi, a következők a méretei: 47 mm x 41 mm x 17 mm.

 • Alacsony éves szolgáltatási költség

Az első évi mobilszolgáltatási díjjal együtt a készülék 31 192 Ft, a második évtől a havi díj csak 1 916 Ft-tól elérhető.

 • SOS gomb

Az SOS gomb állat nyomkövetésénél is hasznos lehet. Aki megtalálja a kedvenced, az az SOS gomb megnyomásával elküldheti az aktuális koordinátákat a részedre.

 

Hogyan működik a Trackimo?

A Trackimo a világ egyik legjobb besorolású GPS-nyomkövető készüléke.

A Trackimo pontosan tudja követni beltéren és szabadban a házi kedvencünket. Egyszerűen rögzítsd a Trackimót kedvenced meglévő nyakörvéhez, amelyhez egy kiegészítő Trackimo tasak jár tartozékként. A készülék könnyen eltávolítható a tasakból, amikor fel kell tölteni.

Keresd meg és kövesd a szeretet lényt bárhol, világszerte szinte bárhol működik: Nyomon követheted a kutyádat, és megtekintheted a tartózkodási helyét a webhelyről vagy a mobilalkalmazásból (ingyenes Android- és iPhone-alkalmazásokon). A SIM-kártyát tartalmazza a termék, roaming-díjak nincsenek! Valós időjű nyomkövetés, 1 perces intervallumokban. Bármikor manuálisan is frissítheted kedvenced tartózkodási helyét.

Minden harmadik háziállat eltéved életében: A Trackimo kisállat-nyomkövetővel a kutyád, cicád nem lesz egy közülük! Hozzáadhatsz annyi háziállatot, amennyit csak akarsz, és folyamatosan nyomon követheted őket!

 

Nem találod azt az információt a GPS nyakörv megoldással kapcsolatosan, amit keresel?

 

További információért keress bennünket:

info@trackimo.hu 

06-1-408-8949 ☎

Webáruház készítés
simplepay_hu