Blog

2020.10.13 18:21
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Mit tehetsz, ha meg akarnak próbálni elrabolni?

Ha az utcán jársz, különösen esténként, akkor számos veszély leselkedhet rád, megpróbálhatnak kirabolni vagy akár el is rabolni. A legrosszabb esetben fizikálisan vagy szexuálisan bántalmazni. Ha autóval közlekedsz, akkor is olykor előfordulhatnak negatív esetek.

Egy GPS személyi nyomkövető ilyenkor segítség lehet.

2020.09.17 14:41
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Rejtett nyomkövető SOS vészjelzés leadására

Miért lehet az jó, ha egy nyomkövető rejtett? Gondoltál már arra, hogy mi történne akkor, ha betörők jutnának be az otthonodba, vagy ha az utcán megpróbálnának elrabolni téged vagy szeretteidet?

Egy nyomkövető ilyenkor is segíthet, különösen, hogy SOS gombbal van ellátva. Na, és persze előny, ha a támadó nem találja meg, de te vészjelzést tudsz vele leadni.

2020.09.17 14:41
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Drón gps a drónod hosszabb élettartamáért

Drónokkal elképesztő képeket csinálhatunk, nagyon hasznos kis program lehet, igazi hobbi. Azonban itt is vannak olyan szempontok, amikre oda kell figyelnünk ahhoz, hogy a drónokat sokáig élvezhessük. Ezáltal sokáig olyan perspektívákból csodálhatjuk a világot, amiből korábban nem.

Mire használható a drón és hogyan védhető a biztonsága?

GPS nyomkövető gyerekek részére

Előfordul, hogy a gyermek véletlenül tűnik el, de mi van akkor, ha önszántából dönt úgy, hogy meglóg?

Milyen okai lehetnek annak, hogy a gyereknek nyoma vész? Hogyan lehet megbizonyosodni róla, hogy ez soha ne történjen meg?

2020.08.28 11:27
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
GPS nyomkövető havidíjmentesen

A Trackimo® egy intelligens, GPS-GSM apró eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megtaláld és nyomon követhesd értékes dolgaidat, pontosan láthasd, hogy azok hol vannak. Automatikusan riaszt, amikor problémát érzékel.

2020.08.28 11:27
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Motor nyomkövetővel megelőzheted a lopásokat!

Egy motorkerékpárt pillanatok alatt el lehet lopni, észre sem vesszük és már lehet el is szállították a féltett járművünket a tolvajok, akár egy kisteherautóba rejtve. 

A Trackimo valós idejű GPS nyomkövető megoldást kínál üzleti és személyes használatra is.

2020.09.03 11:26
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
GPS nyakörvvel nincs több eltűnt cica, kutya!

A házi kedvencek helyének és tevékenységének nyomon követésében segítenek a GPS nyomkövetők, melyek nyakörvekre helyezhetőek, hogy a kutyád vagy cicád biztonságban legyen és egészséges maradjon. Tudd meg, hogy hogyan segíthetnek a GPS nyakörvek, és miket kell tudniuk ahhoz, hogy megóvják kedvencedet!

2020.09.03 10:59
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
A GPS tracker mindennapunk része. A biztonságot így növeli!

A globális helymeghatározó rendszer (GPS) alapjait eredetileg USA fejlesztette ki, hogy segítse a katonai műveleteket. A GPS az évtizedek során olyan szintre fejlődött, hogy az életünk szinte minden területén nélkülözhetetlen a használata, különösen ha szeretteink, értékeink biztonságát szeretnénk növelni.

2020.08.28 11:19
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Kerékpár nyomkövető nem csak luxus kerékpároknak!

Drága kerékpárod van, vagy már nem is olyan új, de mégis a szemed fénye, nincs pénzben kifejezhető értéke? Hoztunk neked néhány tippet, hogy hogy óvhatod meg, hogy nehogy lopás áldozatává válj! A Trackimo nyomkövetővel akár non-stop követheted az útvonalát is.

Autó nyomkövetővel nincs több szem elől vesztés és lopás!

Van, hogy elfelejted, hogy hol parkoltál le, vagy aggódsz egy-egy ismeretlen helyen hosszabb ideig egyedül hagyni az autót? Előfordul az is, hogy félsz, hogy akaratlanul is gyorsan hajtasz? A Trackimo megoldás lehet ezekre a problémákra! Nincs többé elveszett autó, vagy gyorshajtásból adódó balesetveszély.

Személyi nyomkövetés kényelmes 2G órával a biztonságért!

Védd meg szeretteidet vagy magadat a Trackimo 2G órával. A Trackimo Watch 2G karóra és helymeghatározó egyben, sőt, vészjelzés leadására is alkalmas eszköz

A pozíció meghatározása a Globális Helymeghatározó Rendszeren és vezeték nélküli hálózatokon keresztül történik.

2020.08.18 09:00
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Macska nyomkövetővel megelőzhetjük az eltűnéseket!

Hogyan előzhetjük meg, hogy cicánknak nyoma vesszen, de ne kelljen lemondania a kerti vagy utcai sétákról se?

A jogszabály is egyértelműsíti, hogy a házi állatokat - így a cicákat is beleértve - a tulajdonos köteles a telken belül tartani.

2020.08.17 12:42
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Kutya nyomkövetővel növelhetjük a kutya biztonságát!

Hogyan előzhetjük meg, hogy ne szökjön el a kutyusunk? Sétáltatás közben is nagyon hasznos lehet a Trackimo a kiszámíthatatlan helyzetekre, hogy ne történjen nagyobb baj. Tudd meg, hogy hogyan!

Az ok, amiért házi kedvencünk arra vetemedik, hogy kiszökjön többféle indíttatásból történhet, melyek legtöbbször a következők lehetnek: unalom, párkeresés, felfedezési ösztön, hozzáférkőzési vágy valamihez, félelem a vihartól/zajoktól.

2020.08.17 12:13
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Senior óra növeli az idősödő családtagok biztonságát!

Hogyan védjük meg a szeretett idősödő személyeket az eltűnéstől, vagy attól, hogy ha balesetet szenvednének/rosszul lennének, ne történjen meg az, hogy ezt ne tudják jelezni az irányunkba?

2020.08.17 11:24
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Gyermek nyomkövetővel zökkenőmente lehet az iskolakezdés!

Az első iskolai napok jelentősen megkönnyíthetőek mind a gyermek és szülő számára is, ha pár dolgot betartunk. 

Lassan újra ISKOLAKEZDÉS és már most aggódsz azon, hogy előfordulhat, hogy EGYEDÜL KELL ELENGEDNED A GYEREKET AZ ISKOLÁBA? Vagy csak szeretnéd őt még inkább BIZTONSÁGBAN TUDNI? 

2020.08.05 13:42
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Elveszett poggyász: A nyomkövető segít!

Mi történik a sérült, késve megérkező vagy elveszett poggyászunkkal/csomagunkkal?

Az utazás során az egyik legnagyobb rémálom lehet a poggyász/csomag elvesztése. Képzeld el, hogy állsz a repülőtéren a szállítószalagnál és hiába vársz-vársz, a csomagod nem érkezik meg...

2020.07.27 09:01
Trackimo Magyarország
Trackimo Magyarország
Nyomkövető óra: Tudd biztonságban a családod!

Manapság nagyon sok veszélynek vagyunk kitéve, így nem meglepő, ha napjaink folyamatos aggódással telnek, ha gyermekeinkre vagy idős szüleinkre gondolunk.

Azonban most leszámolhat ezzel a helyzettel, hiszen nyomkövető óráink biztonságérzetet nyújthatnak nektek!

Webáruház készítés
simplepay_hu