Nyakörvtáska

Raktárkészlet: VAN
Nyakörvtáska
Eredeti nyakörvre rögzíthető Trackimo táska a házikedvencek védelméért.

Várható szállítási idő: 2 munkanapon belül.
Bruttó ár: 2 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Eredeti nyakörvre rögzíthető Trackimo táska. Ezt a táskát felrögzítheti háziállatai nyakörvére, és belehelyezheti a Trackimo nyomkövetőt, így mindig tudni fogja merre járnak.

Sajnos egyre többet halljuk a hírekben, hogy elvesznek a házikedvencek egy-egy sétáltatás alkalmával, vagy egyszerűen csak kiszöknek és soha többé nem látjuk őket. Tekintve, hogy sok állat számára elég egy hirtelen fellépő inger, hogy menekülésbe kezdjenek, a gazdik sok esetben nem tudják megfelelően szem előtt tartani őket. Itt jön képbe a Trackimo eszköz, melyet egy nálunk kapható speciális kiegészítőnek köszönhetően már a házikedvencekre is fel lehet szerelni!

A nyakörvtáska a tökéletes kiegészítő a házikedvenc tulajdonosok számára, hiszen a Trackimo eszközt belehelyezve, majd a táskát felrögzítve a nyakörvre bármikor nyomon követheti, hogy kiskedvencei épp hol járnak. Ha tehát valamilyen oknál fogva kiskedvence elkóborol, vagy megijed és elszalad, akkor egyszerűen megnyitja a mobilos alkalmazást és a GPS-es, valamint GSM alapú nyomkövetésnek köszönhetően egyszerűen megtalálhatja. Az eredeti, kifejezetten a Trackimo-hoz készített nyakörvre rögzíthető hordozótáska a gazdik minden igényét kielégíti, nem fog leesni, hiszen biztonságosan rögzíthető a nyakörvekhez.

A táska szorosan felcsatolható a nyakörvekre, majd a Trackimo eszköz belehelyezésével tulajdonképpen úgy működik, mint az átlagos nyakörvbe épített chip-es nyomkövető azzal a különbséggel, hogy a Trackimo jóval megbízhatóbb! Köszönhető ez a világszintű szolgáltatásnak, ami azt jelenti, hogy mindenhol, ahol GSM kapcsolat érhető el, ott stabilan működik a Trackimo bármilyen utólagos roaming költség nélkül. A helymeghatározás megbízható GSM hálózaton alapszik abban az esetben, ha a GPS jel nem elérhető vagy nem elég stabil.

A Trackimo eszközt most már nem csak táskája, autója védelmére használhatja, hanem kiskedvenceit is megóvhatja vele a kóborlástól! Mindehhez csak a jól bevált nyakörv táskára van szükség, mely egy filléres beruházásnak számít, azonban az eredmények bőven megérik az összeget! Minden olyan gazdinak ajánljuk a nyakörv táskát és a Trackimo eszközt, aki tudja kiskedvencéről, hogy könnyen megijedhet egy hirtelen hanghatástól, vagy egyszerűen csak szeret éjszakánként kóborolni.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
TRKM003
Vélemények
Webáruház készítés
simplepay_hu