Autós töltő

Raktárkészlet: VAN
Autós töltő
Autós töltő Trackimo-hoz a folyamatos használat érdekében.

Várható szállítási idő: 2 munkanapon belül.
Bruttó ár: 5 590 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Ez az autós töltő lehetővé teszi azt hogy a Trackimo-t a jármű 12V vagy 24V-os akkumulátoráról töltsük.

Hosszabb időre elutazik és szeretné folyamatosan sugározni pontos pozícióját szerettei felé? Lemerült nyomkövető eszköze a folyamatos használat mellett táskájában és gyorsan fel szeretné tölteni autózás közben? A Trackimo autós töltő forradalmi kiegészítő, amely a tökéletes eszköz az előbb említett esetekre. Az autós töltő azért rendkívül előnyös, mert csatlakoztathatja Trackimo eszközét az autóhoz és gyorsan, akár 1 óra alatt fel is töltheti azt 100%-ra, miközben utazik. A töltő segítségével maximálisan kihasználhatja a vezetéssel töltött időt, hiszen, ha például napközben táskájában használta a Trackimo-t és az lemerült, munkából hazafelé az autós töltő segítségével fel is töltheti az eszközt. Az autós töltő lehetővé teszi, hogy a Trackimo-t a jármű 12V vagy 24V-os akkumulátoráról biztonságosan és praktikusan töltsük, ezáltal ismét használatra késszé téve azt az utazás végére.

Gondoljon csak bele! Ha például egy hosszabb autós útra indul, de családjával már megismertette a Trackimo eszközt, akkor egyszerűen csak felcsatlakoztatja az autós töltőre a Trackimo-t, amely így folyton üzemelhet, mialatt Ön az autóval utazik, szerettei pedig bármikor lekérhetik pozícióját a mobilos alkalmazás segítségével. A Trackimo autós töltő a tökéletes kiegészítő azok számára, akik sokat utaznak autóval és nem akarnak vagyonokat költeni egy beépített GPS nyomkövetős rendszerre, hanem inkább a praktikus és olcsó Trackimo eszközt választották erre a feladatra.

A töltő rendkívül könnyen becsatlakoztató az autó elektromos rendszerébe és bármikor igénybe veheti, ha eszközének töltésre lenne szüksége. Nem kell többé tehetetlenül állnia, ha Trackimo eszköze napközben lemerült. Egyszerűen csak csatlakoztatja az autós töltőre és körülbelül 1 óra autózás alatt már ismét 100%-os lesz a Trackimo nyomkövető. A töltő mellé előszeretettel ajánljuk a speciálisan a Trackimo-hoz kifejlesztett külső akkumulátort is, mely akár 20 nappal is képes meghosszabbítani a Trackimo akkumulátoridejét és sokkal mobilisebb használatot tesz lehetővé, ha például kirándulni mennek!
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
TRKM-UNC-102
Vélemények
Webáruház készítés
simplepay_hu