TRACKIMO WATCH 2G nyomkövető óra

Raktárkészlet: VAN
TRACKIMO WATCH 2G nyomkövető óra
TRACKIMO WATCH 2G nyomkövető óra
TRACKIMO WATCH 2G nyomkövető óra
TRACKIMO WATCH 2G nyomkövető óra
TRACKIMO WATCH 2G nyomkövető óra
TRACKIMO WATCH 2G nyomkövető óra
A pozíció meghatározása a Globális Helymeghatározó Rendszeren és vezeték nélküli hálózatokon keresztül történik. Ez világszerte elérhető technológia (kivéve Japán/Dél-Korea).

Funkciók: dátum/idő, nyomkövetés, SOS vészjelzés (pánikgomb).

Elsődlegesen ajánlott: gyermekeknek, idősebbeknek (demencia esetén különösen, az egészségügyi vészhívókhoz hasonlóan biztonságot nyújt), fizikailag aktív személyeknek (pl. túrázáshoz).
Van, hogy félve engedi el gyermekét otthonról, vagy aggódik a szülőért, akit egyedül kell hagynia akár hosszabb időre? Vagy sokszor túrázik, fizikailag aktív?
Bruttó ár: 49 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Tudd mindig, hogy hol vannak a szeretteid, még akkor is, ha nem lehetsz velük állandóan.


A Trackimo nyomkövető órával biztonságban tudhatod a szeretett személyeket, hiszen probléma esetén vészjelzést adhatnak le az irányodba.
A készülék könnyen kezelhető.


Hivatalos magyarországi forgalmazóként nálunk találja a legkedvezőbb árakat.

A termék 12 hónapos szolgáltatási díjat tartalmaz. Nincs szükség mobil távközlési szerződésre.

Az applikációban/szoftverben az elmúlt 365 nap előzményei lekérhetőek.
Értesítést kapunk az eszköztől alacsony töltöttségi szintnél (SMS/e-mail), de sebesség riasztás és földraji (láthatatlan) kerítés beállítás lehetőségekkel is rendelkezik.
Kérhető riasztás arról, ha mozgásba kerül az eszköz.
Adott terület (virtuális kerítés vehető fel), riasztás állítható be, ha onnan ki vagy belép az óra viselője. (A Trackimo készülék esetén található plusz két gomb, ami üzenetet küld egy előre megadott szöveggel és GPS koordinátákkal, egy beállított e-mail címre vagy telefonszámra. (Pl: Gyerek egyedül jár iskolába. Ha a bal oldali gombra beállítjuk a „Beértem a suliba" üzenetet, és amikor beér a gyerek az iskolába megnyomja, akkor jön az üzenet. Ez azért jobb, mint ha telefonról üzenne, mert koordinátákat is küld. A jobb oldali gombra is be lehet állítani bármit.) A pozíció mérésének sűrűsége is állítható, tehát ha valaki ritkábbra állítja, akkor tovább bírja az eszköz töltés nélkül.
IP65: teljes mértékben védett por ellen, és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból. Cseppálló (nem vízálló), kézmosásnál nem fog beázni.
Lépésszámlálóval rendelkezik.
Személy nyomkövetésre (különösen gyerek és idősebb családtagok, ismerősök), háziállatok és értékek nyomkövetésére is alkalmas.

 

A nyomkövető órával biztonságosabbá teheti a mindennapokat

 

Trackimo nyomkövető óráink egy olyan funkcióval rendelkeznek, amelynek köszönhetően biztonságban tudhatja a legféltettebb értékeit. Sőt, segítségére lehetnek akkor is, ha egy családtagja vagy ismerőse bajba kerül, esetleg ha a kisállata tilosban járna.

 

Az SOS gomb megnyomása ugyanis egy vészjelzést ad le az Ön számára, így egy pillanat alatt tudja, ha bármi baj történne. A kisállatok esetében pedig egy területelhagyási riasztó funkcionál, amellyel folyamatosan ellenőrizheti, hogy az állat jó helyen van-e. Válogasson termékeink közül és tegye biztonságosabbá családja mindennapjait!

 

Nyomkövető óra minden korosztálynak

 

Az okosórák igazán elterjedtek napjainkban. De vajon tényleg olyan funkciót töltenek be, amire Önnek is szüksége van? A Trackimo okosórák esetében ez nem kérdés. Nyomkövető óráink ugyanis olyan funkciókkal vannak ellátva, amelyek a hétköznapok során rendkívül praktikusak és maximális biztonságot nyújtanak mindenki számára.

 

Szülőként bizonyára Ön is aggódik, hogy a gyermeke megérkezett-e az iskolába? Vagy hazafele nem esett-e semmiféle bántódása. Ahhoz, hogy erről a szülők megbizonyosodjanak gyakran előfordul, hogy már az elsős kisgyerek zsebében is ott a telefon. A tanárok azonban nem örülnek, ha az iskolába mobiltelefont hoznak a gyerekek, sőt vannak helyek, ahol egyenesen tiltják is. Ha pedig a kamaszokra gondolunk, az aggódó szülőnek gyakran egy perc nyugta sincs, mert nem tudja, hogy épp megint hova ment a gyerek, vagy tényleg odament-e ahova mondta. Az éjszakai bulikról pedig nem is beszélve. Ezt csak tetőzi, hogy nem veszik fel a telefont, hiába is hívják őket. Ez tehát mind megnehezítheti, hogy gyermekét biztonságban tudja. De milyen megoldást tudunk kínálni a mobiltelefonok helyett? Pont az ilyenféle problémákra nyújt nagyszerű segítséget nyomkövető óránk. Így könnyedén ellenőrizheti gyermeke helyzetét bárhol is van, anélkül hogy ezzel zavarná őt.

 

De nem csupán a gyerekeknek lehet jó választás, hanem az idősebb rokonok számára is. A mai felgyorsult világban nincs időnk arra, hogy elkísérjük idősebb szeretteinket boltba, orvoshoz, vagy csupán sétálni, de mégis aggódunk hogy az alatt a rövid idő alatt minden rendben van-e velük. A nyomkövető óra segítségével virtuálisan bárhol velük lehetünk, ezzel ők is és mi is sokkal nyugodtabbak leszünk. Egy kattintással megtalálhatja kedvenc okosóráját, amellyel nyugodtabb napokat szerezhet szeretteinek.

 

Miért jó döntés az Ön számára a nyomkövető okosóra?

 

A Trackimoval nem csak egy egyszerű okosórát vásárolhat, hanem biztonságot és nyugodtabb napokat. Ugyanis a többi okosórához hasonlóan rendelkezik hívásindításra és fogadásra alkalmas funkciókkal. Így a beépített mikrofonnak és kihangosítónak köszönhetően bármikor felveheti családtagjaival, ismerőseivel a kapcsolatot. És ami a többi okosórához képest egy pluszt jelent, hogy nyomkövető funkcióval van ellátva, ami gyors, egyszerű és megbízható helyzetjelentést küld az Ön számára. Ennek segítségével pedig bárhol, bármikor megnézheti, hogy hol tartózkodik szerette.

 

Sőt, akármilyen gond adódna, a Trackimora lehet számítani. Ugyanis egy pánikgombot is megtalálhatunk benne, amelynek megnyomásával a másik fél azonnal tudomást szerez a problémáról, a nyomkövetőnek köszönhetően pedig tudja, hogy hol történt a baj. Ez például egy karambol, egy baleset, vagy egy  éjszakai buli során is rendkívül hasznos lehet.

 

Bármilyen kérdése van termékeinket illetően, keressen minket bizalommal!

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
TRKM017
Vélemények
Webáruház készítés
simplepay_hu